Новости

Актуалізовано неофіційний переклад стандарту ВОІВ ST.3

На 11-й сесії Робочої групи зі стандартів та документації (РГСД) Постійного комітету ВОІВ з інформаційних технологій (ПКІТ), що відбулась у жовтні 2009 року, було розглянуто та прийнято нову редакцію стандарту ВОІВ ST.3.

   

Спільний план дій підписано

30 січня 2010 року членами Координаційної ради офіційно підписано узгоджений план дій по боротьбі з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності на І півріччя 2010 року.

   

Генеральный прокурор Флориды пресекает мошенничество с выставлением ложных счетов за услуги в рамках РСТ

Женева, 21-12-2009
PR/2009/629

В этом месяце одна из базирующихся во Флориде компаний («Federated Institute for Patent and Trademark Registry») была признана виновной в нарушении Закона штата об обманной и недобросовестной торговой практике в форме массовой почтовой рассылки ложных «счетов-фактур» среди заявителей патентов и товарных знаков, включая пользователей системы Договора ВОИС о патентной кооперации (РСТ), который облегчает процесс получения международной патентной охраны.

   

Міжнародна виставка винаходів у Женеві

Найбільша у світі Міжнародна виставка винаходів відбувається навесні щороку. Виставка проходить під патронатом Уряду Швейцарської Конфедерації, кантону й міста Женева. Роботу Виставки підтримує Всесвітня організація інтелектуальної власності.

   

Презентация по правовой защите IT-продуктов

18 декабря 2009 года руководитель патентно-правовой фирмы «ТМ-Consult» Екатерина Охотникова провела презентацию по правовой защите IT-продуктов на LegalCamp.

   

18 декабря в г. Киев состоится LegalCamp

18 декабря в г. Киев состоится LegalCamp - первая конференция, посвященная актуальным правовым вопросам в Интернет индустрии. LegalCamp уделяет свое внимание сегодняшним и будущим изменениям законодательного регулирования Интернет и бизнеса.

   

Семінари Євро-2012

Упродовж двох тижнів у містах, де відбуватимуться матчі фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, пройде низка семінарів на тему: "Набуття і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання футбольних асоціацій та його комерційних партнерів".

   

Підписано спільний наказ

24 листопада 2009 року керівниками міністерств України – освіти і науки, внутрішніх справ, культури і туризму, – а також Службою безпеки України, Державною митною службою України, Державною податковою адміністрацією України підписано спільний наказ "Про затвердження Програми скоординованих дій правоохоронних та контролюючих органів по боротьбі з незаконним виробництвом, розповсюдженням та реалізацією аудіо- й відеопродукції, компакт-дисків, інших об’єктів права інтелектуальної власності та для забезпечення захисту прав УЄФА".

   

Страница 4 из 6

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow